Lintuperheet

Pienin tiirilintu - Kuvaus | Tosiseikat | Elinympäristö | Puhelu

Pin
Send
Share
Send
Send


Pienin tiira on söpö lintu, jonka musta kosketus päähän asuu Keski- ja Etelä-Amerikan merirannikoilla. Populaatiot ovat uhanalaisia ​​monilla alueilla, johtuen ihmisten vaikutuksista pesintäalueisiin, erityisesti merenrannoille käytettävien kilpailijoiden vuoksi.

Vähiten tiira tosiasiat

Tämä artikkeli antaa yleiskuvan lintu, elinympäristö, munat, muuttoliike, saalistajat, kutsu, elinikä, ruokavalio, poikaset ja kuvat

Siitä huolimatta pienimmät tiirat joillakin itäosilla todella pesivät tehokkaasti sorakatoilla lähellä rannikkoa. Rannikolla pesivät alueet, jotka yleensä häiritsevät rannalla kävijät.

Yleensä nähdään lentävän matalalla veden yläpuolella, nopeilla syvillä siipillä ja räikeillä itkuilla. Normaalisti leijuu aikaisemmin kuin syöksyy veteen pienen saaliin saamiseksi; tekee ylimääräistä leijumista kuin useimmat tiirat.

Populaatiot ovat uhanalaisia ​​monilla alueilla, johtuen ihmisten vaikutuksista pesintäalueisiin, erityisesti merenrannoille käytettävien kilpailijoiden vuoksi.

Siitä huolimatta pienimmät tiirat joillakin itäosilla todella pesivät tehokkaasti sorakatoilla lähellä rannikkoa.

Pienimmän tiirin (pienimmän tiirin sisällä) asukkaat ovat uhanalainen laji. Uhanalaiset lajit ovat eläimiä ja kasvillisuutta, jotka ovat vaarassa muuttua sukupuuttoon.

Uhanalaiset lajit ovat eläimiä ja kasvillisuutta, jotka ovat alttiita muuttumaan uhanalaisiksi lähitulevaisuudessa.

Uhanalaisten ja uhanalaisten lajien selvittäminen, puolustaminen ja palauttaminen on Yhdysvaltain kala- ja villieläinpalvelun uhanalaisten lajien ohjelman ensimmäinen tavoite.
Pienin tiira, samanlainen kuin edellisen maailman pieni tiira (Sternula albifrons), lisääntyy laajasti rannikkorantojen rinnalla ja pääosin Pohjois-Amerikan jokien sisällä ja talveti laajasti Keski- ja Etelä-Amerikan merirannikoilla.

Se on pienin joukko tiiriä, jotka pesivät suhteellisen avoimilla merenrannoilla ja saarilla, jotka on vapautettu kasvillisuudesta puhtaalla pesulla vuorovesien tai jokien liikkeiltä.

Vaikka se on laajalle levinnyt ja tapana paikoissa, sen suosima pesimäympäristö on arvostettu ihmisten virkistyskäyttöön, asuinalueiden kasvuun ja muutoksiin veden suuntaamisen avulla, mikä puuttuu kannattavasta pesinnästä monilla alueilla.

Vaikka tämä tiira on räätälöity muuttamaan jalostusta helposti vastauksena verkkosivuilla, jotka muuttuvat sisällä ja vuosien varrella, tämä tiira näyttää olevan paras siirtomaa-sivustoilla, jotka ovat kestäneet useita vuosia.
Pienimmät tiirat ovat tiiritalouden pienimpiä jäseniä. Tiirat ovat yleensä ajateltuja merilintuja, mutta useita lajeja löytyy lisäksi jokien, järvien tai erilaisten kosteikkojen rinnalta.

Pienin sisärengas on muuttoliike, joka pesii Missouri- ja Mississippi-jokien ja niiden sivujoiden makean veden elinympäristöjen rinnalla ja talvehtivat Karibialla ja Etelä-Amerikassa. Vähiten tiirat ruokkivat pääasiassa pieniä kaloja.

Jakelu

Vähiten tiirien sisällä pesivät perinteisesti Decrease Mississippi -joen ja sen tärkeimpien sivujoiden hiekka- ja soratangot yhdessä Missouri-, Purple-, Ohio- ja Arkansas-jokien kanssa.

Erittelyajankohtana sisäpuolen pienimmän tiirin uskottiin hävinneen monista tämän kesän pesinnöistä, jotka vaihtelivat patojen tai erityyppisten jokisuunnittelijoiden kehityksen mukaan, mikä vastaa kanavointia, joka upotti ja tuhosi pesimäsaaret ja baarit ja muuttui siirtää järjestelmiä.

Eteläisillä tasangoilla on lisäksi esitetty lukuisia ehdotettuja vedenpoistotehtäviä, jotka ovat voineet uhata niiden elinympäristöjä.

Vuonna 1985 asukkaiden arvioitiin olevan alle 2 000 aikuista, jotka pesivät vain muutamassa kymmenessä hajallaan olevassa pesäkkeessä Mississippi-joen ja sen sivujokien vieressä.

Väestö

Kuinka monta sisäpuolista pienintä tiiriä on nyt? Sen jälkeen kun se on suojattu ESA: n alapuolella, pienimpien tiirien lukumäärä ja jakauma ovat kasvaneet tasaisesti. Niillä on tällä hetkellä noin 18 000 lintua.

Ruokinta

Rehustuu lentämällä veden yli, leijuen ja syöksymällä saaliin saamiseksi vedenpohjan alla. Tyypillisesti uppoaa alas saaliiksi vedestä tai maasta, ja sen pitäisi tarttua vikoja lennon aikana.

Pienin tiira ruokkii täysin pieniä, matalarunkoisia makean ja suolaisen kalan kaloja, mutta sen ruokavalio on monipuolinen ja koostuu pienistä äyriäisistä ja vikoista.

Aiemmin kuin munimista, seurustelua rytmittävät yksityiskohtaiset rituaalit ilmaesityksessä ja miesten erottuva kutsu, jonka jälkeen mies tarjoaa kalaa naispuoliselle (katso yllä oleva kuva).

Pienimmät tiirit pesivät helposti hiekassa, kuoressa tai erilaisissa fragmenttisissa materiaaleissa lisääntymisensä kautta; sorakatot ja laaja valikoima talletettuja tarvikkeita on käytetty menestyksekkäästi. Tyypillinen kytkin on 2 tai kolme munaa; jokainen aikuinen hautoo ja huolehtii nuoremmasta.

Tämä hieno tiira on pugnacious puolustettaessa pesää ja nuorempi. Sen tunnettu pyyhkäisynimi hälytys tunnistaa tämän tiirin pitkään aikaisemmin kuin se tulee näkyviin.

Pesiminen

Pienimmin tiirit pesivät yleensä pohjassa, avoimilla alueilla, pensaiden ulkopuolella, ja vesistöjemme päällä tai lähellä niitä, jotka antavat heille kaloja.

Vaikka heidät löydetään ensisijaisesti jokikanavien rinnalla, ne voivat myös pesätä säiliöissä hiekka- ja sorakaivosten, hiilikaivosten ja teollisuussivustojen lisäksi paikkaolosuhteet ovat sovellettavissa ja harvoin vesistöjemme lähellä sijaitsevien rakennusten katoilla.

Munat

1-3, ehkä tuskin koskaan ylimääräistä. Buffista vaaleaan kokematon, täplikäs mustalla, ruskealla, harmaalla. Inkubaatio tapahtuu kunkin sukupuolen mukaan; naisellinen voisi tehdä ylimääräistä alkuvaiheessa, mies ylimääräinen myöhemmin.

Hyvin arvostetussa ilmastossa aikuinen voi kastua veteen ja kosteaan vatsahöyheneen jäähdyttämään munia. Inkubointivälit 20-25 päivää. Nuorempi:

Lähde pesästä vain muutama päivä kuoriutumisen jälkeen, löydä lähellä olevat peitettävät paikat. Jokainen isä ja äiti ruokkivat nuorempia.

Ikä ensimmäisellä lennolla noin 19-20 päivää; nuorempi voisi yöpyä isän ja äidin kanssa yhden toisen 2–3 kuukautta. Yksi pesä vuodessa, tyypillisesti kaksi etelässä.

Nuorempi

Lähde pesästä vain muutama päivä kuoriutumisen jälkeen, löydä lähellä olevat peitettävät paikat. Jokainen isä ja äiti ruokkivat nuorempia.

Ikä ensimmäisellä lennolla noin 19-20 päivää; nuorempi voisi yöpyä isän ja äidin kanssa yhden toisen 2–3 kuukautta. Yksi pesä vuodessa, tyypillisesti kaksi etelässä.

Elinympäristö

Merenrannat, lahdet, massiiviset joet, suola-asunnot. Rannikon rinnalla hiekkarannat sijoittuvat yleensä syvien matalien vesien lähelle ruokintaan.

Sisämaa, löydetty jokien rinnalta, joissa on leveät peittämättömät hiekkarannat, lähellä järvet, joissa on suolaa. Talvella löydetty trooppisten rannikkojen rinnalla, tyypillisesti tehokkaasti merelle.
Vähiten tiirien sisällä pesivät tällä hetkellä yli 2800 mailia jokikanavia kaikkialla Nizzan tasangolla ja Mississippi-laaksossa, pesivien pesäkkeiden kanssa dokumentoitu Montanassa, Pohjois-Dakotassa, Etelä-Dakotassa, Nebraskassa, Coloradossa, Iowassa, Kansasissa, Missourissa, Illinoisissa, Indianassa, Kentucky, New Mexico, Oklahoma, Arkansas, Tennessee, Texas, Louisiana ja Mississippi.

Suojelun tila

Useat populaatiot ovat uhanalaisia. Rannikolla pesivät alueet, jotka yleensä häiritsevät rannalla kävijät.

Sisävesillä vaihtelevat vesialueet (pääpatojen päästöistä) yleensä tulvivat pesiviä verkkosivustoja hiekkapalkkeihin.

Katso video: Robin - Onnellinen (Syyskuu 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send