Lintuperheet

Vähiten Bittern - profiili | Elinympäristö | Äänet | Lentäminen | Pesä | Alue

Pin
Send
Share
Send
Send


Pienin katkeruus on pienimpiä haikaroita, räätälöity asumaan tiheissä suoissa. Sen sijaan, että kahluu matalassa alueella, kuten useimmat harmaahaikarat tekevät, vähiten katkeruus kiipeää ympäri ruokoa ja kattaita tarttumalla pitkillä varpaillaan varsiin.

Vähiten katkera profiili

Tässä artikkelissa aion puhua vähiten katkerasta kutsusta, verrattuna vihreään haikaraan, alueeseen, verrattuna amerikkalaiseen katkeruuteen, elinympäristöön, kuviin, ääniin, lentämiseen, pesään jne.

Sen kapean rungon ansiosta se voi liukastua helposti tiheällä, sotkeutuneella kasvillisuudella. Elinympäristön valinnan vuoksi se on tyypillisesti huomaamaton sen lisäksi, kun se lentää.

Kuitenkin sen kurkku- ja klähdytysäänet kuulevat joskus aamunkoitteessa ja illalla ja lisäksi tyypillisesti yöllä.

Vähiten katkera jakauma

Vähiten katkerot lisääntyvät alueilla Pohjois-Argentiinasta Etelä-Kanadaan. He talvehtivat Kaliforniassa, Teksasissa ja Floridassa, aivan Panamaan ja Kolumbiaan.

Nämä linnut asuvat massiivisilla suoilla, jotka toimivat tiheällä kasvillisuudella, makean veden suoilla, uima-altailla ja järvillä, joilla on tiheää kasvillisuutta kehillä, ja murtovesissä ja mangroveissa.

Vähiten katkera kuvaus

Pienin katkeruus on todennäköisesti yksi maan pienimmistä haikarista, ja kenties pelkästään kääpiökarva ja mustatakainen katkeruus ovat keskimäärin pienempiä.

Se voi olla kooltaan 28-36 cm, ja siipien kärkiväli on 41-46 cm (16-18 tuumaa). Paino on 51-102 g (1,8-3,6 oz), vähiten katkeroita painaa 73-95 g, mikä tekee siitä ehkä kevyimmän kaikista haikarista.

Äskettäisessä lintuinfluenssarunkojen käsikirjassa mainitaan yksi tämän suvun laji, raitapeitteinen katkera, sillä sen implisiittinen ruumiin massa on tuskin pienempi kuin vähiten karvas, jonka oletettu massa on 86,3 g (3,04 oz).
Kanan alaosa ja kurkku ovat valkoisia, ja niissä on lempeitä ruskeita viivoja. Sen kasvot ja kaulan ympärysmitat ovat lempeitä ruskeita; sillä on keltaiset silmät ja keltainen lasku.

Aikuinen uros on kiiltävä vihertävän musta selässä ja kruunussa; aikuinen naisellinen on kiiltävän ruskea näillä komponenteilla. Niissä on vaaleanruskeat komponentit lennon siivillä.

Vähiten katkeraa käyttäytymistä

Vähiten katkera on vaikeasti kana. He viettävät paljon aikaa ruokoina. Hälytettynä vähiten katkera jäätyy paikalleen, kun seteli osoittaa ylöspäin sisäänkäyntiään, ja jokainen silmä kohti hälytystä ja heilahtaa tyypillisesti muistuttamaan tuulen puhaltamaa suokasvillisuutta.

Tämä on todennäköisesti saalista välttävää käyttäytymistä, koska sen pieni mittaus tekee karvasta alttiiksi monille potentiaalisille saalistajille.

Kiitos sen, että se istuu useiden ruokoisten joukossa, vähiten katkeruus voi ruokkia veden pohjassa, joka saattaa olla liian syvä eri haikaroiden kahlaustekniikalle.

Vähiten karvas ja paljon isompi ja ulkonäköinen amerikkalainen katkeruus miehittää tyypillisesti samoja kosteikkoja, mutta niillä voi olla suhteellisen vähän vuorovaikutusta johtuen ravintotottumusten, suosituimman saaliin ja lisääntymisjaksojen ajoituksista.

Vähiten katkera saapuu lisääntymisalueelleen pari kuukautta amerikkalaisen katkeron jälkeen ja lähtee kuukautta tai kaksi aikaisemmin.

John James Audubon, joka oli kuuluisa siitä, että nuorempi vankein vähiten katkera pystyi kulkemaan helposti kahden kahden cm: n (1,6 tuuman) välein seisovan kirjan välillä.

Elottomana kanan rungon koko oli 5,7 cm (2,2 tuumaa), mikä osoittaa, että se saattaa pakata leveytensä harvinaiselle tutkintotodistukselle.

Vähiten katkerat tavat ja elämäntapa

Vähiten katkerot ovat vuorokauden, yksinäisiä ja ujoita lintuja, jotka asuvat piilossa suon paksussa kasvillisuudessa.

Tunkeilijan strategian mukaan vähiten katkeruus karkaa pois lentämisen korvikkeena ja siirtyy matalalle nousevan kasvillisuuden yläpuolelle.

Se lentää nopeasti etäisyyksiä aikaisemmin kuin putoaa takaisin kasvillisuuteen. Kävellen tai työskennellessään se käyttää viljelyvarret välipaloja.

Jalat avautuessaan se tarttuu yhteen tai useampaan varteen jokaisessa jalassa ja astuu eteenpäin. Jos se uhkaa tai huolestuu, se saattaa jäätyä paikalla laskunsa osoittamalla pystysuoraan.

Sen ruskean höyhenpeite ja sellainen asento antavat sille mahdollisuuden naamioida kunnolla, ja se voi lisäksi heilua taaksepäin ja eteenpäin, kuten ruoko tuulessa.

Nämä linnut ruokkivat pienissä uima-altaissa monien kasvavien kasvillisuuksien joukossa ja hitaasti kävellen veden reunalla.

Se seisoo ja odottaa, jalkojensa avautuessa sivuun, pään ja kaulan ojennettuna matalalle uima-altaan yli, laskunsa melkein koskettaen vettä.

Kun kana on tarttunut, kana vetäytyy takaisin kasvillisuuteen ja iskee sitten toiseen uima-altaaseen.

Vähiten katkera lisääntyminen

Vähiten katkerot ovat yksiavioisia kasvattajia, mikä tarkoittaa, että yksi uros pariutuu vain yhden naisellisen kanssa.

Seurustelunäyttelyiden aikana mies ja nainen lausuvat, vastaten päinvastoin. Kasvatus vaihtelee kausiluonteisesti sijainnin mukaan.

New Yorkissa vähiten katkerot aiheuttavat lisääntymisen toukokuun lopusta kesäkuun alkuun ja toukokuun puoliväliin mennessä Kanadassa.

Tämä laji pesii tyypillisesti kiinnittämättömissä pesäkkeissä. Pesä on hauras alusta veden yläpuolella, joka on rakennettu nousevan kasvillisuuden taivutettujen elottomien varsien päälle.

Vähiten katkera pesä

Pesän rakentaa pääasiassa uros viimeaikaisista ja kuolleista varret, ja peite, joka on tuotettu korkeista suo-kasveista, jotka voidaan vetää alustan päälle.

Munitaan 2–5 munaa, sinivalkoisia ja harvoin ruskeat. 19-20 päivää on inkubointiväli, jonka molemmat vanhemmat jakavat.

Jokainen isä ja äiti ruokkii nuorempia, joten he lentävät noin 25 päivää kuoriutumisensa jälkeen. Vähiten katkeroita voi tuottaa kaksi hautoa joka kausi.

Uhat

Tärkeimmät uhat vähiten karvasille alueille ovat elinympäristön menetys kosteiden alueiden kuivatuksen vuoksi. Pesintäaikojen väliset uhat ovat ihmisten häiriöitä, samoin kuin vapaa-ajan vesiveneet, jotka aiheuttavat liiallisia aaltoja, jotka tuhoavat pesän ja sen poikaset.

Katso video: 3000+ Common English Words with Pronunciation (Elokuu 2022).

Pin
Send
Share
Send
Send