Lintuperheet

Pogonysh / Porzana porzana

Pin
Send
Share
Send
Send


Selitys säännöistä, jotka koskevat sanan "pogonysh" jakamista (rikkomista) tavuiksi siirtoa varten.
Online-sanakirja Soosle.ru auttaa: foneettinen ja morfologinen sanan jäsentäminen "ajojahti"Jaa kokoonpanossa oikein tavuiksi venäjän kielen rivien mukaan, korosta sanan osat, korosta, ilmoita sanan merkitys, synonyymit, antonyymit ja yhteensopivuus"ajojahti».

Pikku Gauntlet (Porzana parva)

Ulkomuoto: Yläosa on oliivinruskea ja tummia raitoja, niska ja alaosa ovat liuskeharmaita, ilman teräviä raitoja, alaosa on raidallinen, nokka on pohjassa punainen ja päässä keltainen, jalat ovat vihertäviä, kurkku ja rinta naarasta ovat harmaita.
Koko: Kottaresta.

Ominaisuudet: Se eroaa murumurskaimesta nokan punaisella pohjalla ja terävien raitojen puuttumisella sivuilla (nuoret - vain ensimmäisen lentosulan ulkoverhojen ruskealla värillä), murskaimilla - pienillä koko ja raidallinen alaosa.

Tavat: Käyttäytymiseltään se on samanlainen kuin tavallinen haava, mutta ui ja sukeltaa vapaaehtoisesti hyvin, veden päällä se näyttää pienoiskoossa. Kiipeää täydellisesti ja juoksee ruoko varret ja kelluvat kasvit. Kasvattaa erillisinä pareittain.
Oleskelun luonne: Maahanmuuttaja.

Ruoka: Pienet hyönteiset, hämähäkit, matot, siemenet.
Kasvatusalue: Erilaisia ​​maisemia metsistä aavikoihin. Järvien, kanavien ja hautausmaiden tiheästi kasvaneilla rannoilla, mieluummin suhteellisen syvät säiliöt.
Pistorasian sijainti ja kuvaus: Ruokovarsilla veden yläpuolella. Pesä on samanlainen kuin tavallisen porkkanan, mutta pienempi.
Munintoaika: toukokuusta
Munien väri ja koko: Kellertävän harmaa, epämääräisiä punertavia täpliä, 3x2 cm.

Tyttövauva (Porzana pusilla)

Ulkomuoto: Näyttää siltä, ​​että se on pieni pogonysh, mutta pienempi, sivuilla on teräviä valkoisia raitoja, nokan pohja on vihertävä, jalat ovat kellertäviä.
Koko: Kottaresta.

Ominaisuudet: Se eroaa pienestä pogonyshista nokan vihreällä pohjalla, terävillä raidoilla sivuilla, kellertävillä tassuilla (pyydetty lintu on ensimmäisen lennon sulkaulkoisen ulkotuulettimen valkoinen väri).

Tavat: Käyttäytyminen kuin pieni haava, mutta ui vähemmän halukkaasti.
Oleskelun luonne: Maahanmuuttaja.

Ruoka: Hyönteiset, harvemmin pienet nilviäiset.
Kasvatusalue: Erilaisia ​​maisemia metsistä aavikoihin. Järvien, kanavien ja hautausmaiden tiheästi kasvaneilla rannoilla, mieluummin suhteellisen syvät säiliöt.
Pistorasian sijainti ja kuvaus: Kolalla tai ruoko kasa. Pesä on löyhempi kuin pienen mopsin.
Munintoaika: toukokuusta
Munien väri ja koko: Kellertävän harmaa, epämääräisiä punertavia täpliä, 3x2 cm.

Suuri takaa-ajo (Porzana paykullii)

Ulkomuoto: Selkäpuoli on yksivärinen, oliivinruskea, ilman raitoja, pään, kaulan ja rinnan sivut ovat kirkkaat, kastanjanpunaiset, sivuilla ruskeat ja valkoiset poikittaiset raidat. Naaras- ja nuorten linnut ovat vaaleammat.
Koko: Suurempi kuin kottarainen.

Ominaisuudet: Se eroaa jahtajista ja ruisrakeista kirkkaassa kastanjanpunaisessa rintaansa.

Tavat: Salaperäinen lintu. Se pitää maata tiheissä ruoho- tai paju-sakeissa. Toiminta on pääasiassa yötä. Toimii erittäin nopeasti tiheällä nurmikolla. Se nousee ilmaan vain äärimmäisen tarpeen sattuessa ja lentää kauas, lennon aikana jalat roikkuvat. Erittäin äänekäs. Kasvattaa erillisinä pareittain.
Oleskelun luonne: Maahanmuuttaja.

Kasvatusalue: Niittyalangot ja jokilaaksot metsäalueella. Humminen, ei liian kostea niityt ja suot, joissa on pensaita, välttäen liian kosteat alueet, se löytyy usein kylien lähellä peltojen ja kasvipuutarhojen reunoja.
Pistorasian sijainti ja kuvaus: Kuivassa paikassa, tiheässä ruohossa. Pesä on pieni syvennys maaperässä, vuorattu ruohovarsilla.
Munintoaika: toukokuusta
Munien väri ja koko: Valkeahkoinen, vaaleanharmailla pisteillä, 3,5x2,5 cm.

Valko-siipinen takaa-ajo (Porzana exquisita)

Ulkomuoto: Pienin jahtaja (paljon pienempi kuin kottarainen). Yläosa on mustanruskea, jossa on ruskeita ja poikittaisia ​​valkoisia raitoja, vatsa on valkeaa, siiven rypyssä oleva täplä ja "speculum" ovat valkoisia.
Koko: Vähemmän kottaraista.

Ominaisuudet: Se eroaa kaikista jahdattimista pienessä koossa ja siipien valkoisissa pisteissä.

Oleskelun luonne: Maahanmuuttaja.

Elinympäristö

Sitä löytyy suoista ja vastaavista kosteikoista Etelä-Aasiassa Intiasta itään Etelä-Kiinaan, Japaniin ja Indonesiaan. Tunnetaan myös muuttolinnuna Australiassa noin. Joulu.

Ravitsemus ja lisääntyminen

Se ruokkii versoja, marjoja ja hyönteisiä sekä suuria etanoita.

Puna-jalkainen malja pesii maaperän kuivilla alueilla suon kasvillisuudessa. Kytkimessä on 6-9 munaa.

Parhaat kuvat

  • kala (35)
  • susi (32)
  • linnut (30)
  • karhu (27)
  • koira (26)
  • akvaario (22)
  • kala (22)
  • kala (22)
  • kissa (20)
  • apina (16)
  • hirvi (15)
  • norsu (13)
  • kameli (13)
  • kettu (12)
  • peura (11)
  • Zoogalaxy
  • »
  • Eläinkuvia
  • »
  • Linnut
  • »
  • Nosturimainen
  • »
  • Paimen
  • »
  • Punainenjalkainen takaa-ajo

Maailma

  • Maanosien eläimet
  • Nisäkkäät
  • Linnut
  • Eläintarinoita
  • Matelijat (matelijat)
  • Lapsille
  • Sammakkoeläimet (sammakkoeläimet)
  • Kalastaa
  • Selkärangattomat
  • Kultaiset valokuvat
  • Videot eläimistä
  • Eläinten äänet

Kauneimmat kuvat eläimistä luonnossa ja eläintarhoissa ympäri maailmaa. Kirjoittajiemme - luonnontieteilijöiden - yksityiskohtaiset kuvaukset elämäntavoista ja hämmästyttäviä tosiasioita villi- ja kotieläimistä. Autamme sinua uppoutumaan kiehtovaan luonnon maailmaan ja tutustumaan kaikkiin avaruuden maapallomme aikaisemmin tutkimattomiin kulmiin!

TEKIJÄNOIKEUDET © 2012-2021 Kaikki oikeudet pidätetään. Sivuston materiaalit on tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön. Sivustolla julkaistujen materiaalien käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on mahdollista vain tekijänoikeuksien haltijan luvalla: Koulutus- ja koulutusportaali "Zoogalaktika ®".

Säätiö lasten ja aikuisten koulutuksen ja kognitiivisen kehityksen edistämiseksi "ZOOGALAKTIKA ®" OGRN 1177700014986 INN / KPP 9715306378/771501001

Verkkosivustomme käyttää evästeitä verkkosivuston toimintaan. Jatkamalla työskentelyä sivuston kanssa hyväksyt käyttäjän tietojen käsittelyn ja tietosuojakäytännön.

Kuinka kirjoittaa sana "pogonysh"

Sana on kirjoitettu oikein: pogonysh

Numeroiden kirjaimet sanassa
Sanan "pogonysh" kirjainten lukumäärä eteen- ja taaksepäin:

  • 7
    P
    1
  • 6
    noin
    2
  • 5
    r
    3
  • 4
    noin
    4
  • 3
    n
    5
  • 2
    s
    6
  • 1
    w
    7

Juoksu

(Porzana maruetia) on yleisin kanojen suvun laji. Muita yleisempiä nimiä: marsh kana, marsh rappa, paimen, etsiä

Sanakartan parantaminen yhdessä

Hei! Nimeni on Lampobot, olen tietokoneohjelma, joka auttaa tekemään sanakartan. Voin laskea erittäin hyvin, mutta en toistaiseksi ymmärrä hyvin miten maailmasi toimii. Auta minua selvittämään se!

Kiittää! Aloin ymmärtää tunteiden maailmaa hieman paremmin.

Kysymys: arvoton - onko se jotain neutraalia, positiivista vai negatiivista?

Lisäksi

  • Kuinka kirjoittaa sana "pogonysh"
  • Lainaukset sanalla "pogonysh" (lainausmerkit)

Lausekkeet sanalla "pogonysh"

Se käveli kaupungin läpi ajojahti - suon kana.

Tämä seikka sai minut epäilemään: ehkä kuulin viheltävän aiemmin ajojahti, ja suohon kana, joka oli tuolloin samassa nurmikolla (mikään ei estä heitä elämästä yhdessä), kellui vahingossa silmiini.

Pienennettävyydeltään ajojahti se näyttää vieläkin ohuemmalta, suhteellisemmalta ja kauniimmalta kuin suokana.

Pin
Send
Share
Send
Send