Lintuperheet

Tikat (Piciformes)

Pin
Send
Share
Send
Send


  • " Pää
    • »» Auta projektia
  • »Foorumi
    • »» Eläintarhat
    • "" Eläimet
    • »» Palvelut, kauppa
    • "" Sekalaista
  • »Galleria
    • »» Nisäkkäät
    • "" Linnut
    • "" Kala
    • "" Kasvit
  • "Artikkelit
  • "Kirjallisuus
  • »Linkit
  • "Yhteisö
  • »Ääniä

Jos tarvitset tietoa Picumnus granadensis -bakteereista kiireellisesti, ota meihin yhteyttä palautelomakkeen kautta.

Sillä välin suosittelemme, että tutkit saman taksonomisen perhoset (Picidae) muita samanlaisia ​​läheisiä sukulaisia.

Voit myös merkitä tämän sivuston kirjanmerkkeihin tai rekisteröityä ja tilata uutiskirjeen saadaksesi lisätietoja Picumnus granadensis -lajin kuvauksesta ennen muita!

Kiitos kiinnostuksestasi projektiimme!

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Picumnus cinnamomeus
  • Picumnus olivaceus
  • Picumnus nebulosus
  • Picumnus limae
  • Picumnus fulvescens
  • Picumnus dorbignyanus
  • Picumnus varzeae
  • Picumnus pygmaeus
  • Picumnus minutissimus
  • Picumnus squamulatus

Voit lisätä kommentteihin tietoja tämäntyyppisestä eläimestä tai kysyä sinua kiinnostavan kysymyksen tai selvennyksen.
Olemme aina iloisia kiinnostuneille projektin osallistujille ja keskustelemme mielellämme tietyistä tiedoista kanssasi.

Parhaat kuvat

  • kala (35)
  • susi (32)
  • linnut (30)
  • karhu (27)
  • koira (26)
  • akvaario (22)
  • kala (22)
  • kala (22)
  • kissa (20)
  • apina (16)
  • hirvi (15)
  • kameli (13)
  • norsu (13)
  • kettu (12)
  • peura (11)
  • Zoogalaxy
  • »
  • Kuvia eläimistä
  • »
  • IUCN: n punainen kirja
  • »
  • Linnut
  • »
  • Tikkaat

Maailma

  • Maanosien eläimet
  • Nisäkkäät
  • Linnut
  • Eläintarinoita
  • Matelijat (matelijat)
  • Lapsille
  • Sammakkoeläimet (sammakkoeläimet)
  • Kalastaa
  • Selkärangattomat
  • Kultaiset valokuvat
  • Videot eläimistä
  • Eläinten äänet

Kauneimmat kuvat eläimistä luonnossa ja eläintarhoissa ympäri maailmaa. Kirjoittajiemme - luonnontieteilijöiden - yksityiskohtaiset kuvaukset elämäntavoista ja hämmästyttäviä tosiasioita villi- ja kotieläimistä. Autamme sinua uppoutumaan kiehtovaan luonnon maailmaan ja tutustumaan kaikkiin avaruuden maapallomme aikaisemmin tutkimattomiin kulmiin!

TEKIJÄNOIKEUDET © 2012-2021 Kaikki oikeudet pidätetään. Sivuston materiaalit on tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön. Sivustolla julkaistun materiaalin käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on mahdollista vain tekijänoikeuksien haltijan luvalla: Koulutus- ja koulutusportaali "Zoogalaktika ®".

Säätiö lasten ja aikuisten koulutuksen ja kognitiivisen kehityksen edistämiseksi "ZOOGALAKTIKA ®" OGRN 1177700014986 INN / KPP 9715306378/771501001

Sivustomme käyttää evästeitä verkkosivuston toiminnallisuuteen. Jatkamalla työskentelyä sivuston kanssa hyväksyt käyttäjän tietojen käsittelyn ja tietosuojakäytännön.

Borespinaalisen lehmän ruumiin ulkoiset merkit

Ruskeaselkäinen lehmän ruumis on pieni lintu, jonka pituus on 16 - 20 cm, siipien kärkiväli on 33 cm, ne ovat suhteellisen pitkiä muuhun kehoon nähden. Häntä on lyhyt. Urospuolen pään ja kaulan höyhenpeite on ruskea.

Kesällä väri kirkastuu höyhenten kulumisen vuoksi. Kaikki muut kehon osat ovat huomattavasti tummempia kuin kasvot ja pää. Loput höyhenpeitteet ovat mustia, kiiltäviä, hieman vihertäviä, yläosassa enemmän sinisiä. Joillakin höyhenillä alareunassa on myös metallinen sininen sävy. Nokka on lyhyt. Jalat ovat mustia.

Ruskeapäinen lehmän ruumis (Molothrus ater).

Silmien iiris on tummanruskea. Naaras eroaa uroksesta höyhenpeitteen värillä. Sen höyhenpeite on täysin harmaanruskea. Ylävartalossa on joskus vihertäviä kohokohtia, mutta koko keskiosa on tumma. Kulmakarvat ovat kevyempiä, mutta eivät erotu yleisestä taustasta.

Rungon alaosa on väriltään vaaleampi kuin takaosa. Tämä ominaisuus on erityisen havaittavissa kurkun tasolla, joka on melkein valkoinen. Poskiluiden ääriviivat ovat tummat, osittain kehystävät kurkkua.

Pää on kruunua kevyempi. Nokka on vaalea. Nuorten ruskojen selkärankaisten naudanlihojen höyhenet ovat väriltään samanlaisia ​​kuin aikuiset naaraat.

Ruskeaselkäisen lehmän ruumiin elinympäristöt

Ruskeatelkäiset lehmän ruumiit elävät metsissä ja avoimissa metsänreunoissa ja niityissä. Läntisillä alueilla he pitävät aina jokirannalla kasvavien puiden joukossa.

Ruskeapäinen lehmän ruumis asuu avoimilla alueilla.

Linnut jakautuvat asutuskeskuksiin pesinnän aikana. Mutta he välttävät tiheitä, tiheitä metsiä, he käyttävät metsän elinympäristöjen pirstoutumista uudelleensijoittamiseen koko Pohjois-Amerikan mantereella.

Pohjoisessa he asettuvat mieluummin haapa-lehtoihin, etenkin metsän laidalla sijaitseviin.

Havupuiden joukossa ei ole puita. Ruokaa etsittäessään he lentävät tämän tyyppisille nurmikoille, laitumille ja avoimille maisemille.

Borespin-naudan ruhon leviäminen

Ruskeatakainen lehmän ruumis asuu Pohjois- ja Keski-Amerikassa. Se löytyy Etelä-Kanadasta, Yukonista Newfoundlandiin. Jaettu Yhdysvaltojen länsiosassa Kaliforniaan ja Pohjois-Meksikoon. Talvet Pohjois-Meksikossa ja kaikissa Yhdysvaltain länsiosavaltioissa Texasista ja Floridasta New Englandiin.

Talvella lintu on usein vierailija ruokinnassa.

Ruskeaselkäisen lehmän ruumiin käyttäytymisen piirteet

Ruskean selän lehmän ruumiit noudattavat tiettyä rutiinia: näyttävät höyheniä, näyttävät isännän pesää, munivat ja tapahtuvat aamulla. Ruokaa haetaan iltapäivällä, melko kaukana pesimäpaikoista.

Ruskean selän lehmän ruumiiden lisääntyminen

Ruskean selän lehmän ruumiit ovat moniavioisia lintuja. Mutta joskus lintupareja on olemassa useita vuosia.

Miehet houkuttelevat naisia ​​pariutumaan maaliskuun alussa tai puolivälissä.

Suhteet pahenevat erityisesti, kun nainen on yksin, ja miehiä on useita. Tämän paraatin aikana miehet harjaavat höyheniä kaulaansa ja rintaansa, levittävät siipensä kuin viitta, levittävät hännän kuin tuuletin, nojaavat eteenpäin ja laulavat. Myrskyinen mielenosoitus päättyy nokan pyyhkimiseen oksalle. Lintupari miehittää pesimäpaikan, mutta aluetta ei ole suojattu. Joskus uros ajaa pois muut kilpailijat, jotka yrittävät vietellä naista.

Ruskeapäinen lehmän ruumis etsii maasta hyönteisiä, joita niityillä laiduntavat karjat houkuttelevat tai pelottavat.

Ruokinta- paikoissa ruskea-selkäisiä lehmän ruumiita kerätään suurina määrinä. Ne ovat hyvin seurallisia lintuja ja talvella ne yhdistyvät muiden lintujen kanssa suurina parvina, joskus niitä on satoja tuhansia yksilöitä. Pimeyden alkaessa he lähtevät ruokinta-alueelta ja asettuvat yhteiseen yöpymiseen.

Borespin-naudan ruumiilla on utelias tapa kommunikoida muiden lintulajien kanssa. Jos lähellä on toinen lintu, ruumis istuu sen viereen ja nokka alaspäin "pyytää" puhdistamaan höyheniään. Myös muut henkilöt noudattavat tätä pyyntöä. Oletetaan, että tällaisten lintutoimien seurauksena vihamielisyys ja aggressiivisuus vähenevät.

Borespin-lehmän ruumiin parasiitti

Ruskoselkäinen lehmän ruumis loistaa muiden lintulajien pesissä. Noin 144 lintulajia ruokkii ruskatakaisen ruumiin löytöjä. Tervetuloa, tämä ei ole käki, joka heittää yhtä munaa. Naaraspuolinen urospuolinen naudan ruumis on erittäin hedelmällinen ja voi munia yli 40 munaa vuodessa. Kuoren värillä on vaihteleva väri, mutta päätausta on aina valkoinen tai valkeahko, jossa on enemmän tai vähemmän voimakkaita tummia pisteitä, jotka ovat keskittyneet leveämpään päähän.

Ruskeapäinen naudan ruumis on pesivää loista, joka munii munansa muiden pienten laululintujen pesiin.

Munien muninta-aika riippuu melkein yksinomaan ilmasto-oloista, varsinkin jos toisen linnun pesän kapasiteetti on suuri. Pesän omistajan valinta riippuu alueesta. Se voi olla kärpässieppää, keltaista kääpiötä, varpusta. Nämä linnut ovat yleensä kooltaan pieniä, mikä antaa selkeät nuorten ruskatukiset ruumiit pienten isäntytinten edessä.

Naarasruumis löytää sopivan pesän ja ajaa pesivän linnun pois.

Munittuaan munansa hän ei koske muiden munia. Tällöin pitäisi olla täydellinen synkronointi kuoriutumisajankohtana, muuten ruskaselkäisen ruumiin poikaset eivät kuoriudu samanaikaisesti pesän emännän jälkeläisten kanssa. Ruokinta on myös tärkeää, pesän omistajien on oltava hyönteistä syövät linnut. Kultasiipien ja peippojen pesissä ruskea selkänaisen ruumiiden naaras ei koskaan heitä munia, koska nämä lintulajit ruokkivat siemeniä.

Toisin kuin yleisesti uskotaan, kaikki linnut eivät ole valmiita ruokkimaan löytöä. Jotkut pesän omistajat tunnistavat välittömästi jonkun toisen munan ja heittävät sen ulos. Lintulajeja, jotka kieltäytyvät ruokkimasta loista, ovat American Robin ja Bullock Oriole.

Ruskean selän lehmän ruumiit liikkuvat pieninä parvina.

Borespin-lehmän ruumiin ruokinta

Ruskeatakainen lehmän ruumis ruokkii erilaisia ​​ruokia. Siitoskauden aikana linnut ruokkivat yksinomaan hyönteisiä. Tämä elintarvikealan erikoistuminen on voimakkaampaa naisilla kuin miehillä. Tavanomainen ruokavalio pesimäkauden ulkopuolella koostuu 75% nurmen siemenistä, 25% heinäsirkkoja ja kovakuoriaisia.

Lajin tila luonnossa

Ruskeatelkäisten lehmien ruumiiden määrä kasvaa jatkuvasti, kun metsän pirstoutuminen lisääntyy, mikä antoi sille mahdollisuuden asuttaa uusia tiloja. Pesivä parasiitti edistää tämän lajin selviytymistä, kun taas joissakin pienissä lintupopulaatioissa, kuten säkkipoikissa, yksilöiden määrä vähenee.

Jos löydät virheen, valitse teksti ja paina Ctrl + Enter.

Pin
Send
Share
Send
Send