Lintuperheet

Punarintainen tukaani löytyy Etelä- ja Itä-Brasiliasta, Paraguayn itäosasta ja kauas Koillis-Argentiinasta

Pin
Send
Share
Send
Send


Punarintainen tukaani

Punarintaista tukaania löytyy Etelä- ja Itä-Brasiliasta, Paraguayn itäosasta ja kauas Argentiinan koillisosasta. Se löytyy pääasiassa Atlantin metsästä. Tämäntyyppinen tukaani on melko yleinen, joten se ei ole uhanalainen.

Se on yksi tukaaniperheen pienimmistä lajeista, paino noin 350 g ja nokka lyhyin, noin 10 cm.Punarintainen tukaani on saanut nimensä vatsassa sijaitsevasta suuresta punaisesta höyhenlaastarista. Hänen rintansa on oranssi ja reunojen ympärillä keltaisia ​​pilkkuja. Nokka on vaalean vihertävän beige.

Punarintaisia ​​tukaaneja ei käytännössä pidetä kotona, koska tarvitaan suuri häkki, monimutkainen hedelmäruokavalio ja herkkyys erilaisille sairauksille, kuten hemosideroosi.

Pin
Send
Share
Send
Send